Referenties

 

 • Hennie van Veen-Hein is een betrouwbare en collegiale collega, die zich volledig inzet tijdens haar werk. Belangrijke waarden als professionaliteit, integriteit en betrokkenheid heeft zij hoog in het vaandel staan. Hennie van Veen-Hein heeft de cliŽnt voorop staan en verliest daarbij het geheel er omheen niet uit het oog.
  Erwin Schenzel Locatiemanager Stichting Philadelphia Zorg

 • Wat ik in Hennie waardeer is dat ze staat voor wat ze doet. Ze gaat er altijd de volle 100 % voor. Dat zie je terug in hoe ze voor haar gezin gaat, voor haar werk en ook voor haar vriendschap. Hennie is eerlijk, recht door zee en heeft een duidelijke eigen mening. Hennie is een gedreven mens die zich in wil zetten voor anderen. Ze heeft een luisterend oor voor anderen en wil ook bijspringen als het nodig is.
  Arja Meijer-Wentzel Lerares VSO-ZMLK school

 • Wat ik in Hennie waardeer is haar eerlijkheid, openheid en haar interesse/belangstelling.
  Hennie is in de periode dat we samenwerkten een fijne collega voor mij geweest en ik vond haar betrokkenheid richting cliŽnten groot maar dus ook haar collegialiteit.
  Corien Kalishoek Gezinshuisouder

 • Hennie van Veen is een betrouwbare collega waarmee ik kort heb mogen samen werken in ons vak als maatschappelijk werk binnen een grote organisatie. Veel verschillende cliŽnten en op veel verschillende hulpvragen kon zij met de juiste benadering erg goed ondersteunen. Als zij het contact met een cliŽnt aangaat, zet zij zich voor meer dan 100% in. Als ik aan Hennie denk, denk ik aan zeer betrouwbaar, zeer enthousiast, zeer gedreven en niet onbelangrijk: ze zegt wat ze doet.
  L.V. Maatschappelijk werk collega van 2010-2011

 • Ik ken Hennie van Veen als een betrokken en betrouwbare collega.
  Ze heeft hart voor de cliŽnten en wil daar het beste uit halen wat mogelijk is.
  Daar gaat ze vol gedrevenheid en passie voor.
  Sandra