Over mij

Ik ben geboren in de gemeente Ommen en op 22 jarige leeftijd samen met mijn man naar het mooie Flevoland verhuisd. We hebben twee zoons gekregen en daarnaast nog twee pleegkinderen in huis opgenomen. Ondertussen zijn de jongelui volwassen en hebben ze het ouderlijk nest verlaten. Toen de kinderen wat ouder werden bekroop mij de gedachte om weer te gaan studeren. Zo behaalde ik op 50 jarige leeftijd mijn HBO diploma Social Worker, of anders gezegd het diploma Maatschappelijk Werker. Ik krijg energie van het ondersteunen en begeleiden van mensen. Hierin kan ik mijn kracht en mijn kwaliteit benutten. Ik ben een doorzetter, voel me echt betrokken bij mijn cliŽnten. Mijn motivatie en mijn gedrevenheid krijg ik dan ook van mijn cliŽnten. In mijn vrije tijd bezoek ik de sportschool en doe aan lange afstand wandelen.

Uitleg van het logo

Het logo stelt een mens voor die een berg opklimt. Hij heeft een houweel bij zich, dat is zijn hulpmiddel. Ik stel me als doel de houweel te zijn voor mijn cliŽnt. Ik wil u ondersteunen en begeleiden om de top van uw berg te bereiken. Op de top kunt u - binnen uw mogelijkheden - zelfstandig richting geven aan uw leven.

Samenwerking

Wij werken samen met Boelen Bewind uit Amsterdam. Dit kantoor biedt beschermingsbewind. Neem gerust eens een kijkje op boelenbewind.nl